Početna Gradske teme Od ponedeljka redovan režim gradskog prevoza putnika

Od ponedeljka redovan režim gradskog prevoza putnika

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga prevoza da se od ponedeljka, 11. maja 2020. godine na svim linijama u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju uspostavlja redovan režim saobraćaja za sve građane uz preporuku da se poštuju propisane epidemiološke mere i pravila ponašanja.

Autobusi će saobraćati po redu vožnje za radni dan, a vikendom po redu vožnje za subotu, odnosno nedelju.

Putnici su dužni da poseduju važeću kartu za prevoz – pretplatnu markicu za mesec maj, pojedinačnu kartu koja će moći da se kupi u vozilu, ili dnevnu kartu. Pretplatne markice moći će da se kupe i tokom vikenda (subota i nedelja) na sledećim prodajnim mestima: plato ispred Železničke stanice, Futoška pijaca, Šafarikova ulica: 6 – 20 časova, Limanska pijaca: 6 – 13 časova, Novo naselje: 7 – 14 časova.

Radničke pretplatne markice prodavaće se subotom i nedeljom na šalteru MAS od 7 do 15 časova. Uspostavljanjem redovnog saobraćaja, od 11. maja se ukida režim koji je bio na snazi od 4. maja 2020. godine. Mole se građani da se ponašaju odgovorno prema sebi i ostalim putnicima, te da nose zaštitne maske i rukavice.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay