Početna Gradske teme Od ponedeljka redovan režim gradskog prevoza putnika

Od ponedeljka redovan režim gradskog prevoza putnika

0

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga prevoza da se od ponedeljka, 11. maja 2020. godine na svim linijama u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju uspostavlja redovan režim saobraćaja za sve građane uz preporuku da se poštuju propisane epidemiološke mere i pravila ponašanja.

Autobusi će saobraćati po redu vožnje za radni dan, a vikendom po redu vožnje za subotu, odnosno nedelju.

Putnici su dužni da poseduju važeću kartu za prevoz – pretplatnu markicu za mesec maj, pojedinačnu kartu koja će moći da se kupi u vozilu, ili dnevnu kartu. Pretplatne markice moći će da se kupe i tokom vikenda (subota i nedelja) na sledećim prodajnim mestima: plato ispred Železničke stanice, Futoška pijaca, Šafarikova ulica: 6 – 20 časova, Limanska pijaca: 6 – 13 časova, Novo naselje: 7 – 14 časova.

Radničke pretplatne markice prodavaće se subotom i nedeljom na šalteru MAS od 7 do 15 časova. Uspostavljanjem redovnog saobraćaja, od 11. maja se ukida režim koji je bio na snazi od 4. maja 2020. godine. Mole se građani da se ponašaju odgovorno prema sebi i ostalim putnicima, te da nose zaštitne maske i rukavice.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay