Početna Gradske teme Održana prva konferencija “Potencijali ravnice” u Novom Sadu

Održana prva konferencija “Potencijali ravnice” u Novom Sadu

Prva koferencija “Potencijali ravnice”, u organizaciji udruženja Razvojni Centar Novi Sad, podržana od strane Gradske Uprave za Privredu, održana je 18. i 19. maja u City Hostelu, Novi Sad.

Pred punom salom učesnika nizale su se poučne reči renomiranih predavača Ivane Vujasin, magistra doktora Bore Vujasina, Jovana Vignjevića, kao i mnogih drugih.

Sami proizvođači bili su vrlo zadovoljni učešćem pa je svoje iskustvo sa konferencije sa nama podelio Petar Njošević, proizvođač iz Krčedina: “Vrlo sam srećan i zadovoljan što sam imao čast da prisustvujem ovoj konferenciji, koja će se nadam se i dalje održavati, jer cilj da se podrže mali proizvođači fenomenalan, a verujte da je nekom ko je početnik kao mi podrška vrlo važna”.

Na priču se nadovezala i Nada Škorić iz Petrovaradina: “Sa radošću sam se prijavila za ovu konferenciju koja je od velikog značaja, jer pruža podršku što početnicima, što nama malim proizvođačima, koji smo tek sada u usponu.Nadam se da organizatori neće stati na ovoj konferenciji, te da će se druženja nastaviti u bliskoj budućnosti”.

Specijalni gosti konferencije bili su i studenti Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Konferencija je uspešno ostvarila svoj cilj, da poveže male proizvođače radi saradnje i podrži ih u novim poduhvatima, kao i da prošire svoja znanja u oblstima privrede, poljoprivrede, turizma, marketinga…

“Veliko hvala Gradskoj upravi za privredu, koja je podržala projekat “Potencijali ravnice” i hvala svim učesnicima i predavačima na novim znanjima i druženju”, rekla je za kraj Ivana Knežević predsednica udruženja.

Foto: Pixabay