Održana prva sednica Gradskog veća u novom mandatu

Održana prva sednica Gradskog veća u novom mandatu

SHARE

sednica

Danas je održana prva sednica Gradskog veća Grada Novog Sada kojom je predsedavao gradonačelnik Miloš Vučević koji je na tu funkciju izabran po drugi put.

Sednici održanoj u Gradskoj kući su, pored gradonačelnika, prisustvovali i njegov zamenik Srđan Kružević, član Gradskog veća za budžet i finansije Aleksandra Radak, član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić, član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić, član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković, član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić, član Gradskog veća za obrazovanje Vladimir Jelić, član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić, član Gradskog veća za zdravstvo Zoltan Horvat, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i član Gradskog veća za urbanizam i zaštitu životne sredine Mira Radenović.

Predstavnici lokalne izvršne vlasti, odnosno članovi Gradskog veća, izabrani su na funkcije na sednici Skupštine grada u petak 1. jula 2016. godine.

Autor: Nshronika
Foto: Grad Novi Sad

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR