Početna Gradske teme Olivera Balašević – nova “kraljica botoksa”

Olivera Balašević – nova “kraljica botoksa”

PRE: Olivera Balašević 2013
PRE: Olivera Balašević 2013

Iako je godinama odolevala plastičnim operacijama i gajila svoju prirodnu lepotu i eleganciju, supruga Đorđa Balaševića je očigledno poslednjih meseci gotovo potpuno promenila lični opis.

POSLE: Olivera Balašević 2015
POSLE: Olivera Balašević 2015

Ako je suditi prema fotografijama koje su nastale prošle nedelje u Splitu gde je njen suprug imao koncert – Olivera Balašević (56) je imala više intervencija na licu, pre svega na jagodicama i u usnama.
Da li će se Olivera ovde zaustaviti ili će se potvrditi pravilo iz serije “Reži me” – “Ko jednom krene o u ovo – teško da ikad prestaje!”, ostaje nam da vidimo.

Autor. NsHronika

6 KOMENTARA

  1. Gde se izgubi slatko lice Novog Sada? Dobra dusa i muza Balaševića. Katastrofa! Pretvorila se u klona Danice Drašković, g-đe Džajić i Verice Rakočević. Neko tako divan nije sebi to smeo da dozvoli. Što reče Šerbedžija : ” Šteta,nepovratno šteta…” Đole naprotiv šmekerski stari.

  2. Totalno neprirodAN izgled.Vidi fotografiju broj 1. Nema tu fotošopa,talno se vidi izobličeno lice.Vidi fotografiju broj 2. Drastična razlika.Prirodan izgled je veoma bitan…Ne znam šta je njoj bitno,,,Bore na vratu ne možeš sakriti…Samo pogledaj i to će te podsetiti na godine koje trebaš da nosiš sa ponosom…Brižit Bardo….Liz Tejlor…Rakel Velč..Pogledaj njih.i

  3. Sto reko Djole: samo se lepo moze ruziti. Zena izgleda prelepo! Drago mi je i da se trudi da odrzi tu lepotu, na prvom mestu onu kojom zraci.

  4. Svako poštovanje Balaševićima. Čika Đole je neprikosnoven; za Bebu smo čuli sjajne stvari. Međutim, iako zaista ne treba gurati u nos u nečiju privatnost, Oliverine izjave kako “u eri ekspanzije estetske hirurgije svoj mladalački izgled čuva na prirodan način”, zaista vređaju zdravu logiku. Javna je ličnost – pojavljuje se u medijima, na oku je javnosti – pa otud i moja potreba da prokomentarišem. Neobjašnjiv je fenomen to, kako ljudi reaguju. Pljušte komplimenti (ruku na srce, žena je zaista sjajno građena) i velika većina, isključivši sopstveni zdrav rezon, prihvata tu teoriju o prirodnom izgledu :). “Možda grešim al’ ja sam takvog dojma…”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here