Početna Gradske teme Osamnaesti letnji maskenbal za decu

Osamnaesti letnji maskenbal za decu

0

Osamnaesti letnji maskenbal za decu Gradske biblioteke u Novom Sadu, u organizaciji Dečjeg odeljenja, tradicionalna je manifestacija, započeta 2002. godine, a organizuje se poslednjeg petka u avgustu.

Naziv ovogodišnjeg programa je “Srećno nam punoletstvo maskenbala!”.

Velika rođendanska žurka održaće se u petak, 30. avgusta, od 18 do 20 časova, ispred Biblioteke (ugao Dunavske i Gimnazijske ulice).

Program čine nastupi brojnih animatora koji su se družili s mališanima i proteklih godina: Željko Veseljko i Tandža Narandža, Slavica i njen tim animatora, Olja Zolja, Haos animatori, Bane Rosić i njegova “leteća gitara”, Studio “Do-re-mi”, koji izvodi himnu Dečjeg odeljenja, i mnogi drugi.

Pozvana su sva deca iz grada i okoline, a posebno ona koji su uz ovaj maskenbal odrastali, da dođu maskirani u omiljene likove iz knjiga i slikovnica.

Učešće je za svu decu slobodno, a prethodno prijavljivanje nije potrebno.

Ovogodišnji maskenbal je humanitarnog karaktera.

“Pozivamo da, ukoliko želite, svojevrsni ‘rođendanski poklon’ za proslavu našeg osamnaestog maskenbala bude neka od slikovnica ili knjiga koju biste želeli da poklonite, a svi prikupljeni naslovi biće poklonjeni biblioteci Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici ili nekoj manjoj biblioteci”, navodi se u saopštenju.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay