Početna Gradske teme Otvaranje prvog “Štrand Summer Festa” 8. juna!

Otvaranje prvog “Štrand Summer Festa” 8. juna!

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, održaće se prvi Štrand Summer Fest, u organizaciji kompanija Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad.

Svečano otvaranje Štrand Summer Festa biće održano 8. juna od 19:30, od 20h očekuje nas Fashion Show by Serbia Fashion Week i u 21:30 nastup Azrael Tribute Benda.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i besplatan koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here