Početna Gradske teme Otvoren treći “Novosadski Winter Fest”: Danas nastupa hor muzičke radionice “Music star”...

Otvoren treći “Novosadski Winter Fest”: Danas nastupa hor muzičke radionice “Music star” iz Beočina

0

Treći “Novosadski Winter Fest” svečano je otvoren 28. novembra na Trgu slobode u Novom Sadu.

Festival su otvorili najmlađi, hor “Čuperak” iz Kikinde, pevajući božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree” by Vojvođanska banka.

Najmlađima su se pridružile Nevena i Nataša iz benda “The Frajle” koje su pozdravile prisutne sugrađane i sa članovima hora otpevale nekoliko pesama.

Nakon nastupa hora usledio je veličanstven vatromet sa Pupinove palate čime je festival i zvanično otvoren.

Okupljene sugrađane zabavljao je ženski tamburaški sastav “La Banda” izvodeći na bini domaće i svetske hitove u tamburaškom maniru.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće hor muzičke radionice “Music star” iz Beočina.

Ovogodišnji “Novosadski Winterfest” će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i “Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot”, “Winterfest kapija”, “Licidersko srce” i “Krila Anđela” za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama “Color Media Communications” i ” Ninamedia”, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, tržni centar Promenada, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici – Novosadski Winter Fest.