Početna Gradske teme Otvoreno novo SBB ekskluzivno prodajno mesto u Novom Sadu

Otvoreno novo SBB ekskluzivno prodajno mesto u Novom Sadu

0

SBB kompanija danas je predstavila novi koncept ekskluzivnih prodajnih mesta u Novom Sadu i otvorila vrata renoviranog objekta u Bulevaru oslobođenja 62. 

Kroz novi koncept koji kombinuje vrhunsku inovativnu tehnologiju i moderan dizajn, SBB je omogućio svim posetiocima još bolje korisničko iskustvo.

“Korisnici su nam već 20 godina na prvom mestu i zbog toga smo odlučili da nakon Beograda i u Novom Sadu otvorimo jedan ovakav objekat. Sada će Novosađani uz sistem digitalnog upravljanja redovima, koji smo prvi put uveli u našem prodajnom mestu, moći da pre svega brzo, jednostavno i bez čekanja, dobiju sve informacije i usluge”, – rekla je Ksenija Bulatović, direktor Sektora za rezidencijalnu prodaju SBB kompanije.

Svakog radnog dana od 08 do 20 i subotom od 08 do 19 časova, vrata najluksuznije opremljenog SBB prodajnog mesta u Novom Sadu, otvorena su za sve koji žele da se od iskusnih agenata upoznaju sa SBB ponudom, isprobaju EON platformu, EON Kids, EON Connect, TIDAL, saznaju sve o superiornom SBB internetu i izmire svoje obaveze.

Novi Sad je postao prvi SBB GIGA grad 2017. godine u kom su korisnici dobili internet brzine do 1Gbps, nakon čega je SBB GIGA mreža samo u Vojvodini proširena na Suboticu, Sombor i Pančevo. Uskoro će superiorne brzine interneta i digitalna televizija stići u Vršac i Zrenjanin, budući da je digitalizacija ovih gradova u toku.

United Grupa, u okviru koje posluje SBB i na drugim tržištima u Jugoistojčnoj Evropi uvodi novi ekskluzivni koncept prodajnih mesta.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo