Početna Gradske teme Otvoreno pismo Rade Đurić i Dragana Ilića klincima koji stasavaju uz novi...

Otvoreno pismo Rade Đurić i Dragana Ilića klincima koji stasavaju uz novi serijal “Fazona i fora”!

0
Zoran Kesić, Olivera Kovačević, Rada Đurić i Dragan Ilić sa Vukom Ršumovićem na snimanju serije "Fazoni i fore"
Zoran Kesić, Olivera Kovačević, Rada Đurić i Dragan Ilić sa Vukom Ršumovićem na snimanju serije “Fazoni i fore”

Dragi naši “Fazonisti”, ove subote ćete uživati u još jednoj sjajnoj epizodi kroz koju će vas voditi veliki Ršum, a u svet odbojke uplovićete sa Vanjom Grbićem, nekadašnjim reprezentativcem Srbije, generacije koja je vratila slavu ovog sporta i donela nam najsjajnija odličja sa najvećih svetskih takmičenja.

Vesti iz nesvesti ove subote, čitaće vam Rada Đurić, popularno TV lice “Beogradske hronike”, a od skora i emisije “A sada, Rada” zajedno sa svojim kolegom Draganom Ilićem, televizijskim voditeljem poznatom po emisijama “Dizanje” i “TV Manijak”. Poznati voditeljski dvojac uputio je pisma svima vama, koji sa nestrpljenjem očekujete novu epizodu “Fazona i fora”.
Dragi gledaoci, imao sam čast i zadovoljstvo da učestvujem u stvaranju novih epizoda “Fazona i fora”. Super smo se zezali i veoma ozbiljno radili da vas nasmejemo. Ako ste dete, ili ako imate bar malo deteta u sebi biće vam zabavno da pogledate “Fazone i fore”. Bolji smo od rijalitija, bolji smo od Dnevnika, bolji smo od pevačkih nadmetanja raznih sluhista. Ova emisija je do danas zadržala osmeh, ali i ozbiljne poruke koje samo Ršumovići umeju da pošalju. Onaj stariji da napiše, onaj mlađi da režira, a sve uz neku blagost i čistotu. Ako mi ne verujete, pogledajte sami u subotu! Pozdravlja vas vaš TV Manijak, Dragan Ilić!

Rada Đurić takođe je poslala svoju poruku svima onima koji vole “Fazone i fore”.

Malo je reči kod nas koje su odolele svakakvom vremenu i vremenima. “Fazoni i fore” svaki za sebe preživeli su taman sve ono što smo preživeli i svi mi koji se sećamo i koji smo vaspitavali nasu decu od prve epizode jednog od najlepših dečjih serijala. Zato jedno veliko hvala Ljubivoju Ršumoviću. Drugo i ništa manje hvala i Vuku, što sam postala jedan mali šraf u nastavku snimanja ove divne, duhovite i istinite priče o odrastanju neke nove dece. Kada su me pozvali da učestvujem u nastavku snimanja, stvarno mi nije bilo svejedno. Osetila sam se počastvovano i ponosno, a bogami bilo je i treme, da nešto ne zabrljam, pa kud ću onda od bruke. Jer, trebalo je čitati i pročitati “Vesti iz nesvesti” posle jednog Olivera Mlakara, Mihajla Kovača, Duška Bogdanovića ili jedne Teodore Razumenić-Peričin. I zato, ako zeliš i ti da ostvariš makar jedan san iz svoje mladosti, evo recepta: “Nek ti uši stalno zvone, slušaj fore i fazone”… Barem jednom nedeljno, sve dok ne budeš siguran da si o životu sve naučio. Vidimo se u subotu u 18 časova i 20 minuta na prvom programu Radio televizije Vojvodine.

Autor: Bojana Šević
Foto: Fazoni i fore / Facebook