Početna Aktuelno Ovog vikenda na festivalu “Božićna čarolija”: Dečiji horovi, kreativne radionice za decu,...

Ovog vikenda na festivalu “Božićna čarolija”: Dečiji horovi, kreativne radionice za decu, muzički program i još mnogo toga!

0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Tokom 30 festivalskih dana od 18.00h na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00h sledi muzički program i nastupi poznatih novosadskih muzičara i DJ-eva.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Ovog vikenda, od petka do nedelje, pripremili smo bogat program za posetioce festivala.

Od 18.00h sa raspevane jelke nastupiće dečiji horovi “Ison”, “Suncokreti”, “Šareni vokali” i KUD Petefi Šandor iz Budisave.

Za muzički program biće zaduženi, Laguna Akustika, Strahinja Janić, Filip Jakov i specijalni gost Natanael Fiala “Promonael”.

U subotu od 11.00 do 13.00h za najmlađe sugrađane biće organizovana kreativna radionica koju vodi Novosadski kulturno-obrazovni krug, pa će mališani ovog vikenda na Božićnoj čaroliji pripremati Novogodišnje čestitke, oslikavati medenjake, ali i učestvovati u nagradnoj igri uz mogućnost osvajanja vaučera za učenje stranih jezika.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete motražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/