Početna Gradske teme Ovog vikenda počinju radionice “Moja životna misija”

Ovog vikenda počinju radionice “Moja životna misija”

kliring

U subotu i nedelju, 4. i 5. jula, od 10 do 18 časova, u Promo press&training centru u Katoličkoj porti 4, održaće se radionica škole koučinga i kliringa “Moja životna misija”. “Kako potpunije da ostvarite i realizujete sebe i ono što u sebi nosite? Kako da se što lakše suočite sa promenama i kako da upravljate procesom promena. Razvoj ličnog i profesionalnog identiteta. Rad na ličnim životnim vrednostima, ličnim i poslovnim ciljevima i životnoj misiji. Kako da postanete junak/heroina u svom vremenu”, neke su od tema o kojima će biti reči na radionici za vikend, kažu organizatori.

Pored ove radionice, u petak 3. jula održaće se i besplatno predavanje “Kliring metoda” – trening sposobnosti i psihoterapija. Ovo predavanje održaće se u istim prostorijama u petak u 19 časova.
Na ovom predavanju Novosađani će imati priliku da razgovaraju sa rukovodiocem obuke Desimirom Ivanovićem i da mu postave sva pitanja vezana za Školu koučinga i kliringa, radionice i druge srodne teme.
Desimir D. Ivanović je diplomirani inženjer i trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. On ima više od 30 godina iskustva i preko 700 stručnih radionica. Autor je knjiga “Da li sam ja normalan?” (2007) i “Od usamljenosti do odnosa” (2011).

Svi zaiteresovani mogu se priključiti školi koučinga putem ovog predavanja, a mogu pohađati i samu radionicu nezavisno.
Za sve dodatne inforacije svi zainteresovani se mogu obratiti mejlom na adrese dijada@open.telekom.rs, ptc@promogroup.rs, putem samog sajta škole “Dijada”, kao i putem telefona 021/ 444-023; 069/ 4444-023.

Autor i foto: 021.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here