Početna Gradske teme Počinje Sajam automobila u Novom Sadu

Počinje Sajam automobila u Novom Sadu

Sajam automobila u Novom Sadu počinje danas, 25. oktobra i trajaće do nedelje, 29. oktobra.

Posetioce Novosadskog sajma očekuju novi modeli putničkih vozila, teretni program, oprema, rezervni delovi, prateći sadržaji i popusti i sajamske akcije.

Istovremeno, sa Sajmom automobila, održaće se prvi Međunarodni sajam saobraćaja, koji je prevashodno posvećen stručnoj publici i biće organizovan u Kongresnom centru.

Posetioci će imati priliku da vide oko 20 premijera. Među njima, od Vokwagenovih modela biće promovisani novi Arteon, Polo i T-ROC, zatim Seat Ibiza. Iz Nissana stižu tri noviteta: Qashqai, X-trail i Micra. Novitete će promovisati i Kia. Biće izložen novi modela Rio, koji od 9. oktobra ima i akcijsku cenu, a startuje od 9.990 evra. Luksuzne limuzine predstavljaće novi model Optima Sportwagon. Prateći savremene ekološke trendove, Kia Motors će prvi put na Novosadskom sajmu prikazati i jedan hibridni automobil, Kia Niro, koji je upisan i u Ginisovu knjigu rekorda kao hibridni automobil sa najnižom potrošnjom goriva.

Na Novosadskom sajmu za posetioce se priprema i četvrta generacija luksuzne Audijeve limuzine A8. Jedinstvenu priliku da vide novi A8 posetioci će imati samo prvog dana Sajma automobila, 25. oktobra.

Novitet u ponudi ISUZU pikap vozila je restilizovani D-Max, a posebno interesantan za posetioce 15. sajma automobila biće specijalno modifikovan D-Max pikap Monster Adventure, prilagođen ljubiteljima off-road avantura. Biće omogućene i test-vožnje D-Max Crew Cab modela u krugu Sajma.

Neće izostati ni prateći programi poput stručnih skupova, kao i atraktivni programi za posetioce.

Radno vreme će biti od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300, a u kolektivnim posetama košta 200 dinara.

Izvor: 021