Početna Gradske teme Počinju radovi na rekonstrukciji kolovoza na Futoškom putu, dvojka menja trasu

Počinju radovi na rekonstrukciji kolovoza na Futoškom putu, dvojka menja trasu

0

U utorak, 27. septembra, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada započinje sa radovima na prvoj fazi rekonstrukcije kolovoza Futoškog puta, kao i na rekonstrukciji kolovoza u delu Ulice Sonje Marinković u Sremskoj Kamenici (deonica do Pudarske ulice).

Radovi na Futoškom putu obuhvataju deonicu od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića.

Radovi će se izvoditi najpre na desnoj kolovoznoj traci – u smeru ka Ulici Bate Brkića, a potom će se preći na levu stranu ove saobraćajnice.

U toku radova saobraćaj će biti preusmeren na suprotnu traku, te apelujemo na vozače da povećaju opreznost i naročito obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Tokom izvođenja radova u Ulici Sonje Marinković u Sremskoj Kamenici, saobraćaj neće biti obustavljen, sem u kraćem periodu dok se bude obavljalo asfaltiranje kolovoza, saopštila je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije.

Dvojka menja trasu do 14. oktobra

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuske linije broj 2 zbog radova na rekonstrukciji kolovoza u ulici Futoški put, od Bulevara kneza Miloša do Bulevara Bate Brkića u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćanjalinije broj 2 važi od 27. septembra do 14. oktobra 2022. godine. Autobusi na liniji broj 2 menjaju trasu kretanja:

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulicaBulevara Jovana Dučića i Bulevara Bate Brkića autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Jovana Dučića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog Naselja: Od raskrsnice ulica Bulevar Jovana Dučića i Bulevara kneza Miloša autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Jovana Dučića do raskrsnice sa Bulevarom Bate Brkićai dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Privremeno se ukida autobusko stajalište Futoški put – Bulevar Patrijarha Pavla. (Linije broj 2, 51B, 52, 53, 54, 55 i 56)

Autobusi na liniji broj 2, na izmenjenom delu trase koriste autobuska stajališta drugih linija.

Izvor: RTV
Foto: NSHronika.rs