Početna Gradske teme Podrška nacionalnom danu davanja: “Neoplanta” donirala učila ETŠ “Mihajlo Pupin”

Podrška nacionalnom danu davanja: “Neoplanta” donirala učila ETŠ “Mihajlo Pupin”

0

Lider u proizvodnji mesnih prerađevina, kompanija “Neoplanta“, u humanitarnoj akciji, Podrška nacionalnom danu davanja, donirala je ETŠ „Mihajlo Pupin“ iz Novog Sada učilo za demonstraciju efekta kratkog spoja.

„Nastavljamo uspešnu saradnju sa gradom Novim Sadom i posle donacija koje su upućene najstarijim sugrađanima, ovog puta smo mislili na mlade talentovane srednjoškolce. Drago nam je da ćemo biti deo poboljšanja uslova koji će olakšati pokaznu nastavu u ETŠ „Mihajlo Pupin“ i u planu nam je da u narednom periodu, kroz nove donacije, pružimo podršku i drugim ustanovama za obrazovanje“, izjavila je Andrea Stanimirović brend menadžer “Neoplante”.

“Elektrotehnička škola „Mihajlo Pupin“ u Novom Sadu, jedna od najvećih škola u regionu, uvek sa zadovoljstvom prihvata inicijative društveno odgovornih kompanija kao što je „Neoplanta“”, rekao je Milan Vukobrat, direktor škole, dipl. inženjer elektrotehnike. „Svako ulaganje u obrazovanje višestruko se isplati, ne samo školama, koje na taj način podižu kvalitet nastave, nego i svetu rada, koji na taj način dobija kvalitetan kadar. Nadamo se da je ovo samo početak uspešne saradnje i da će ona biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo”, dodao je on.

Donacija ETŠ „Mihajlo Pupin“ samo je deo kontinuiranih aktivnosti koje kompanija “Neoplanta” sprovodi kako bi doprinela zajednici u kojoj posluje. Ova donacija, ali i ranije aktivnosti poput doniranja obroka „Prihvatilištu za odrasla i stara lica“ u Beogradu i Gerontološkom centru „Novi Sad“, uručenja poklona štićenicima Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici i izgradnje prvog dečijeg eko-zabavnog parka na Adi Ciganliji potvrđuju da će posvećenost društveno odgovornim aktivnostima uvek biti deo strateškog opredeljenja Neoplante.

Autor: NsHronika
Foto: Neoplanta/Promo