Početna Gradske teme Pogledajte kako je izgledala dodela nagrada izbora za “Najlepšu baštu Novog Sada”

Pogledajte kako je izgledala dodela nagrada izbora za “Najlepšu baštu Novog Sada”

Kompanija Color Media Communications u saradnji sa dnevnim listom “Dnevnik” i Novosadskom televizijom, tokom aprila meseca, pokrenula je akciju “Najlepša bašta Novog Sada” sa ciljem da se predstave bašte na koje su naši sugrađani ponosni, a proglašenje pobednika održalo se u četvrtak, 20. juna, u Saletli u Dunavskom parku.

Nagradu za najlepšu baštu Novog Sada u akciji komanije Color Media Communications u saradnji sa dnevnim listom “Dnevnik” i “Novosadskom televizijom” osvojila je Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice, dok je titula za najlepši balkon završila u rukama Ivane Ivanović s Novog naselja.

Na konkurs “Najlepša bašta Novog Sada”, koji je pokrenut u aprilu mesecu ove godine, prijavilo se 34 ljubitelja cveća i prirode, te su svi i dobili simbolične nagrade, dok je pobednica Elizabeta Carević osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotel “Grand hotela Adriatic”.

Priznanje je, na radost najmlađih, dobio i vrtić „Palčica”, koji je uredio deo obdaništa uz pomoć vaspitačica Evice Babin i Slađane Zec, dece i roditelja. Deca iz starije grupe dobila su kao nagradu odlazak u bioskop „Arena sinepleks” na jednu od dečjih projekcija.

Tom prilikom publici su se obratili: Robert Čoban, direktor Color Press Grupe; Emilija Marić, direktorka Novosadske televizije; Nada Vujović, glavna urednica dnevnog lista “Dnevnik” i Olivera Balašević, glumica.

Program je svojim nastupom na violi upriličila i Jelisaveta Čivović, maturantkinja Muzičke škole “Isidor Bajić”.

Kako je dodela nagrada izgledala pogledajte na video snimcima u nastavku: