Početna Gradske teme Pomeren Međunarodni festival vina “Interfest”

Pomeren Međunarodni festival vina “Interfest”

Shodno situacija u vezi sa širenjem virusa COVID-19, a u skladu sa novim preporukama i merama, Udruženje Interfest pomera festival koji je bilo planiranmo da se održi od 9. do 11. jula 2020. godine, u Novom Sadu na sledeći mesec.

Ovo je drugo pomeranje popularnog novosadskog Međunarodnog festivala vina, a želja organizatora je da se posetioci pre svega osećaju bezbedno na događaju koji bi trebao da priušti lepu atmosferu i priliku da se uživama u dobrim vinima.

Za organizatore manifestacija, kao i za mnoge druge pružaoce usluga, ovo jeste teška godina, ali nam je od toga da li će festival biti održan, važnije zdravlje naših sugrađana.

Novi termin održavanja 17. Međunarodnog festivala vina Interfest je planiran od 13. do 15. avgusta 2020., naravno ukoliko to daljim razvojem situacije bude bilo moguće.

U tom periodu se održava i Tango fest u blizini Trga slobode, a kako tango i vino odlično idu jedno uz drugo, pa će ovo biti idealna prilika da se publika još lepše opusti i pomalo odahnei nakon ovih meseci ispunjenih nesigurnošću i strepnjom.

Autor: NSHronika
Foto: Promo