Početna Gradske teme Popravka asfalta na Rumenačkom putu

Popravka asfalta na Rumenačkom putu

put_krpljenje_rupa

U naredne dve nedelje Rumenački put i Rumenačka ulica u delu od Bulevara Evrope do Merkura će biti zatvoreni zbog popravke asfaltne podloge. Portparolka JKP “Put” Jelena Stojisavljević kaže za 021.rs da će saobraćaj iz pravca Rumenke biti preusmeravan na Bulevar Evrope, dok će traka iz centra ka Rumenci biti otvorena za saobraćaj.

“Ekipe Puta su počele sa skidanjem dotrajalih asfaltnih slojeva u delu Rumenačkog puta i Rumenačke ulice. Nakon skidanja habajućih asflatnih slojeva, ceo ovaj deo će biti presvučen novim asfaltom. Radovi se izvode od kružnog toka sa Bulevarom Evrope do Merkura, tako da se vozila iz pravca Rumenke preusmeravaju na Bulevar Evrope, dok iz drugog pravca saobraćaj ide redovno. Planirano je da radovi traju 15 dana”, navodi portparolka “Puta”.

Put će nakon završetka ovih radova, izvesti i radove na popravci asfalta na drugoj traci, a o svemu će građani biti informisani na vreme. Inače, ekipe “Puta” rade ovih dana i na nizu drugih lokacija u gradu.

“U ulici Vojvode Bojovića se radi na pripremi za završetak dela ulice koji je prethodnih meseci bio predmet arheoloških radova zbog pronalaska ostataka groblja nekadašnje Svetojovanske crkve i tu bi radovi trebalo da budu gotovi do kraja juna. Putari takođe popravljaju asfalt u ulici Milice Stojadinović Srpkinje, Devet Jugovića i Toplice Milana. Ekipe ovog gradskog preduzeća su od četvrtka angažovane i na asfaltiranju Bulevara Evrope koji je u izgradnji na delu od novog mosta na Kanalu DTD do autoputa. Putari rade i na označavanju horizontalne signalizacije u više ulica na Limanima i Novom naselju”, kaže Jelena Stojisavljević.

Autor i foto: 021.rs