Početna Gradske teme Poredak ljubavi “Novi Sad 2020” na Bogojavljenje

Poredak ljubavi “Novi Sad 2020” na Bogojavljenje

0

Na Bogojavljenje, 19. januara 2020. održaće se besplatna, prvu u nizu celodnevna radionica “Poretka ljubavi” (“Porodične konstelacije”) u prelepom ambijentu balske dvorane u dvorcu Eđšeg.

Svi koji se prijave mogu da se potpuno besplatno upoznaju sa ovom metodom tokom uvodnog predavanja, ali i učestvuju u samim radionicama, dok je na 21 ograničen broj onih koji će dobiti vreme za postavljanje svoje lične teme za koju žele da nađu rešenje.

Tema na kojoj učesnici rade je njihov lični izbor i samo terapeut je osoba koja na diskretan način bude upoznata sa njom.

Predavač i terapeut je sertifikovana porodična konstelatorka Zoja Zmaj, koja već šest godina koristi metod u radu sa grupama i pojedincima, što pored njene ogromne empatije stečene tokom specificnih životnih okolnosti, daje njoj kao terapeutu i neophodno iskustvo za ovu fenomenološku tehniku, koja kroz prostor i vreme pronalazi uzrok problema i vodi ka njegovom rešenju.

Zbog ograničenog broja aktivnih učesnika, potrebno je što pre se prijaviti organizatorki Jeleni Plavšić, instruktorki joge u Plavka Relax joga studiju i predsednici Udruženja za lični rast i razvoj “Plava golubica” porukom u inbox ili na broj telefona 060/088-81-82.

Izvor: NsUživo
Foto: pixabay