Početna Gradske teme Poslednja nedelja “Ledene šume”

Poslednja nedelja “Ledene šume”

Zimska manifestacija „Ledena Šuma“, koja se održava u Dunavskom parku ušla je u poslednju nedelju trajanja, te se tokom vikenda očekuju raznovrsni programi koji će 19. januara obeležiti kraj ove manifestacije.

Ledena Šuma predstavlja omiljeno mesto susreta svih generacija. Tokom ove godine posetioci su imali priliku da uživaju u raznovrsnim kulturno-umetničkim programima ali i najsavremenijem klizalištu u regionu.

Tokom 45 dana trajanja manifestacije “Ledena šuma”, kroz Dunavski park je prošlo preko 45.000 posetilaca, od kojih su najbrojniji klizači ali i oni posetioci koji su tu zbog svakodnevnog dečjeg programa.

Najveća posećenost bila je u toku zimskog raspusta i praznika gde je više puta zabeležen broj od 400 klizača u jednoj smeni, što je ujedno i limit.

“Ledena Šuma svake godine traje 45 dana kao što smo već rekli, ove godine ona traje do 19og januara, dakle kraj se već bliži. Mi ćemo već od ponedeljka ući u poslednju nedelju. Ono što je aktuelno u poslednjoj nedelji svakako jestu besplatne grupne posete koje Ledena Šuma svake godine realizuje u saradnji sa predškolskim i školskim ustanovama u Vojvodini ali i Srbiji”, rekla je Jelena Viktorova, PR Manifestacije „Ledena Šuma“.

Nakon 45 dana ledene zimske čarolije, povodom završetka sezone, tokom subote i nedelje biće upriličen poseban muzičko-scenski zabavni program posvećen najmlađim posetiocima kao i odraslima, a veliki vatromet će tradicionalno označiti kraj manifestacije.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay