Početna Gradske teme Poziv svim IT kompanijama i građanima za učešće u humanitarnoj trci

Poziv svim IT kompanijama i građanima za učešće u humanitarnoj trci

Novosadska kompanija Vega IT organizuje za sve IT entuzijaste (programere i dizajnere) petu humanitarnu trku “IT štafeta za dečiji osmeh – 4 x 1.700m” koja će se održati u nedelju, 10. marta u 13 časova u Kameničkom parku u Sremskoj Kamenici.

“IT štafeta” organizuje se u okviru 6. VPŠ novosadskog krosa “Trka za dečiji osmeh” atletskog kluba Apatin i Gorana Čegara, koji se već 30 godina uspešno bavi atletikom.

Sva novčana pomoć biće donirana Sigurnoj kući u Novom Sadu. Odeća i slatkiši nisu obavezni, ali su vrlo dobrodošli.

Prijave su otvorene do petka 1. marta u 17 časova. Ne postoji mogućnost prijave učesnika na sam dan događaja. Svaka ekipa mora da ima četiri člana. Jedna kompanija može da prijavi više timova, sa tim da se kotizacija plaća po ekipi.

Pobednicima će biti uručeni pehar i zahvalnice.

Na prošlogodišnjoj “IT štafeti” učestvovalo je 350 programera u 80 timova iz 34 kompanije i donirano je više od 3.000 evra.

Cilj ove akcije je da se pomognemo deci kojoj je pomoć zaista potrebna, kao i da se skrene pažnja i drugima na to. Naše malo, deci bez roditelja će puno da znači.

Vega IT Sourcing DOO je jedna od retkih IT kompanija u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovana je 2008. godine sa sedištem u Novom Sadu. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije. Briga o zajednici u kojoj posluje je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh i bogatstvo će im omogućiti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pexels