Početna Gradske teme Poziv za volontiranje na festivalu Cinema City 2016

Poziv za volontiranje na festivalu Cinema City 2016

sinema1

Udruženje Cinema City uputilo je poziv svima koji žele da postanu deo tima ovogodišnjeg festivala Cinema City, koji će se realizovati od 25. juna do 2. jula u Novom Sadu, da se prijave za volontiranje.
Poziv je upućen svima koji vole timski rad i kreativnost, komunikativni su i želeli bi da učestvuju u zajedničkom stvaranju umetnosti.

Cinema City filmski festival održaće se ove godine po deveti put, a program će biti predstavljen u bioskopu na otvorenom u Limanskom parku – Amstel Open Air Cinema, potom u bioskopu na otvorenom – SKCNS Fabrika Open Air – u Kineskoj četvrti, potom tu su indoor prostori – SKCNS Fabrika i Quarter, dok će sjajnoj atmosferi, svakako, doprineti omiljeni Firchie Think Tank Studio, ali i novi i skriveni prostori Kineske četvrti, poput bioskopskog prostora – Indoor Cinema.

I ove godine, besplatni programi biće organizovani na lokaciji Brod Teatar, smeštenoj na dunavskom keju.

Publika će biti u prilici da pogleda filmove koje nema priliku da vidi na uobičajnim bioskopskim repetoarima. Program je baziran na promociji prvih i drugih filmskih ostvarenja i mladih filmskih talenata.

Svi zainteresovani za volontiranje svoj CV ili kratko motivaciono pismo mogu da pošalju na mejl pr@cinemacity.org.

Više informacija o festivalu Cinema City može se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji.

Autor: RTV
Foto: arhiva