Početna Gradske teme Pravo vreme za početak karijere? Ovaj trenutak!

Pravo vreme za početak karijere? Ovaj trenutak!

11990462_10153622789294158_7397696606037582460_nPrema najnovijim istraživanjima 51% mladih u Srbiji je nezaposleno. Sigurno ne želite da budete jedan od njih već  želite da na jedinstven način sagradite temelje svog uspeha i krenete odlučno ka svojoj budućnosti?

Global Talent -programplaćenih stručnih praksi u inostranstvu je pravi izbor za Vas. Fakultet Vam  je pružio veliko znanje, ali period školovanja prolazi i počinje vreme kada to znanje treba da koristite.

Kroz ovaj program dobijate mogućnosti da utvrdite svoje znanje iz oblasti marketinga u Nemačkoj, Mađarskoj i Turskoj, oblasti edukacije u Kolumbiji, Rusiji i Egiptu, i raznih drugih oblasti. Usput možete poboljšati komunikaciju na stranom jeziku koji znate i naučiti neki novi. Imaćete priliku da steknete mrežu kontakata iz svih delova sveta i napravite prve jasne korake u karijeri. Praksa traje od 3 do 18 meseci, pa je na Vama da odaberete odgovarajuću za sebe i nakon toga to vreme iskoristite na što bolji način.

Ono što je potrebno za ovu praksu jeste da ste student poslednje godine, idete na master ili ste završili fakultet pre manje od 2 godine, a mlađi ste od 29 godina. Potrebno je da znate engleski ili neki drugi strani jezik. Naravno, potrebna je i Vaša želja za ličnim i profesionalnim razvojem, želja za upoznavanjem novog dela sveta i ljudi iz različitih kultura.

Više informacija o programu i organizaciji možete naći na Facebook stranicii na našem web sajtu, a pretragu svih praksi, kao i prijavu možete naći na linku http://aiesec.org.rs/.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo.Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost da iskoriste svoj potencijan na najbolji mogući način.
Izazovi sebe!

Autor: NsHronika