Početna Gradske teme Praznici nam stižu u World Class

Praznici nam stižu u World Class

Decembar je počeo, pao je i prvi sneg ove zime, Nova godina samo što nije! Uh!
Sada je pravo vreme da vam najavimo šta vas sve očekuje u ovom mesecu i kako da na najlepši način zaokružite 2017-tu godinu.

U petak 08.12. počinjemo sa ukrašavanjem oba naša kluba, a vi nam se slobodno pridružite! 🙂 Možete poneti po koji ukras, učiniti World Class jelku još lepšom, nazdraviti sa nama ili samo doći po svom medenjak! Da, ponovo vam spremamo medenjake, znamo da ih volite!

7 DANA GRATIS TRENIRANJA

Od 11.12. do 17.12. trenirajte BESPLATNO kod nas. Za sve koji nikad nisu bili kod nas, sad je pravi trenutak! Probajte naše grupne treninge, trenirajte u teretani, opustite se u sauni ili djakuziju i uživajte u pogledu na centar grada! Ukoliko ne želite trenirati sami, povedite nekog sa sobom 😉 Prijavite se!

GODIŠNJA ČLANARINA + POPUST + POKLON!

Ukoliko odlučite ulagati u sebe i doneti pametnu odluku za sledeću godinu, mi ćemo vam pokloniti sportsku opremu! Obradujte sebe novom opremom za trening ili se pripremite za zimu. Realizacija poklon kartica je moguća u svim maloprodajnim objektima Sport Vision-a, Buzz i Extra Sports koncepta. Asortiman proizvoda se sastoji u sportskoj odeći i obući (jakne, trenerke, ski program, patike, cipele, čizme, kape, rukavice, itd) svetski poznatih brendova Nike, Adidas, Champion, Ellesse, New Balance, Reebok, Umbro, Converse, Lonsdale, Slazenger, Helly Hansen, Colmar, Icepeak, Killtec, Timberland, Gri Sport, Puma, Kander i dr.

ZLATNA ZIMA = tri meseca po specijalnoj zlatnoj ceni!
STUDENTSKI POPUST = sa svojim indeksom možete ostvariti popust na mesečnu članarinu!
ZLATNI LOYALTY = Učlanite jednog novog člana i osvojite 2 meseca gratis! Za svakog sledećeg koga dovedete, dobijate još 3 meseca!
SMALL GROUP PT = Trenirajte sa personalnim trenerom u maloj grupi sa ljudima koje najviše volite. Treninzi prilagođeni samo vama koji daju najbolje rezultate, po promo ceni od 60€. Dobro ste pročitali – Mesec dana, 12 treninga, ekipa po vašem izboru!

NEW YEARS FEVER 25.12. – 29.12.

Da li ste spremni za petodnevnu žurku u World Class-u? Mi jesmo i pozivamo vas da nam se pridružite! Grupni treneri jedva čekaju da vas iznenade treninzima, muzikom i atmosferom. Svi zajedno ćemo imati priliku da se pridružimo akciji DOBRO DELO ZA DEČIJE SELO. Dođite na vežbanje 26. i 27. decembra i sa sobom ponesite igračku, slatkiš ili paketić i obradujte mališane iz Dečijeg sela.

A kad je večernja žurka? Ne brinite, mislili smo i na sve vas koji nam redovno postavljate ovo pitanje! U subotu 30.12. u klubu Giardino, poslednje druženje ove godine, vidimo se!

Za više informacija nas pozovite ili nam pišite na mail:
World Class Bazar
Tel. 021422218 | 063399629
Mail: goran.olujic@worldclass.rs
World Class Park City
Tel. 0212100217 | 062477007
Mail: danijela.ivanovic@worldclass.rs