Početna Gradske teme Praznična akcija “Exita”: Uz kupljenu ulaznicu do 15. januara poklon ulaznice za...

Praznična akcija “Exita”: Uz kupljenu ulaznicu do 15. januara poklon ulaznice za tri preostala festivala

eXIT_2016

Praznična akcija “Exita” traje do 15. januara do kada će svi kupci ulaznica za novosadski festival dobiti na poklon i ulaznice za preostala tri festivala “Exit Leta ljubavi 2017” “Sea Dance” na plaži Jaz u Crnoj Gori, “Sea Star” u turističkom kompleksu “Stella Marris” u Umagu i “Revolution” u istorijskom selu na obodu Temišvara u Rumuniji.

“Exit” ulaznice po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži “Gigs Tix” na preko 80 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije.

U prodaji je i ograničen broj turističkih paketa za “Exit” festival već od 69 evra.

Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu “Exit Tripa”, zvanične turističke agencije “Exit Leta ljubavi”, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima.

U ponudi je i ograničen broj paketa za “Sea Star” i “Sea Dance” festivale, po ceni od 49 evra u koje ulaze noćenja u kampu festivala, kao i ulaznica, a u ponudi je i smeštaj u apartmanima u okviru “Sea Star” festivalskog kompleksa od 9.99 evra za noć po osobi.

“Exit” tim iduće godine spojiće četiri festivala u regionu u jedinstveno “Exit Leto ljubavi 2017”.

Prvi u nizu festivala je “Sea Star”, novi festival u Istri, koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga – “Stella Maris”.

Već je poznat deo programa glavne bine koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svetskih bendova “The Prodigy”, a potvrđeni su i “Dubioza kolektiv” i “Urban&4”.

Sledeći festival je rumunski “Revolution” u Temišvaru 2. i 3. juna.

Odmah nakon “Exit” festivala, koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, “Exit Avantura” se kao i prethodnih godina nastavlja uz četvrto izdanje “Sea Dance” festivala od 13. do 15. jula.

Sva četiri festivala u organizaciji “Exit” tima naredne godine proslaviće 50 godina od čuvenog “Leta ljubavi 1967”, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.

Kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promene i čija misija je povezivanje i regionalna saradnja, “Exit” na ovaj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog veka, kao što su “Woodstock”, “Monterey” i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svetu potrebnije više nego ikad, ističu organizatori.

Autor: Tanjug