Početna Gradske teme Praznična čarolija počinje: Svečano otvaranje trećeg “Novosadskog Winter Festa” 28. novembra na...

Praznična čarolija počinje: Svečano otvaranje trećeg “Novosadskog Winter Festa” 28. novembra na Trgu slobode

0

Treći “Novosadski Winter Fest” biće svečano otvoren u sredu, 28. novembra, u 18h na Trgu slobode.

Na Raspevanoj jelci nastupiće hor “Čuperak” iz Kikinde, a specijalne gošće biće članice benda “The Frajle”. Nakon nastupa hora uslediće vatromet.

Ženski tamburaški sastav “La Banda” nastupiće na bini u 19h.

Ovogodišnji “Novosadski Winterfest” će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Biće tu i “Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot”, “Winterfest kapija”, “Licidersko srce” i “Krila Anđela” za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama “Color Media Communications” i ” Ninamedia”, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, tržni centar Promenada, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici – Novosadski Winter Fest.

Praznična čarolija počinje!