Početna Gradske teme Predavanja, radionice i dobro raspoloženje na Bebiron savetovalištu danas u najlepšem novosadskom...

Predavanja, radionice i dobro raspoloženje na Bebiron savetovalištu danas u najlepšem novosadskom parku

0

Savetovalište “Bebiron” organizuje besplatno predavanje za trudnice i tate, koje će se održati u nedelju u Dunavskom parku kod saletle, sa početkom u 12 časova.

Iza svake uspešne žene trčkaju mali ljudi i viču: MAMA!” samo je jedna od objava na jednoj od najpoznatijih savetovališta za roditelje, osnovanog pre pet godina. Dunavski park biće mesto budućih roditelja, ali i onih koji su već to, gde će “Bebiron” opravdati poverenje jedinog digitalnog savetovališta.

Savete i odgovore na pitanja budućih roditelja davaće ginekološkinja dr Ljiljana Trifunović, pedijatar dr Jasmina Bolesnikov, babica Sonja Basta, kao i dr Dragan Stajić, ginekolog.

Svi su dobrodošli, školica je besplatna. Imaćemo i lepe radionice kako bi roditelji koji iščekuju drugu bebu mogu da isprate predavanje, a da se njihovo dete zabavlja. Program traje do 16 časova, a važno je da samo ponesete dobro raspoloženje – rekla je Valentina Katić, idejni tvorac projekta “Bebiron”.

Savetovalište “Bebiron” iza sebe ima preko 30 predavanja u Beogradu i preko hiljade i hiljade odgovora na pitanja koja su im pristizala na društvene mreže.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay