Početna Gradske teme Večeras predavanje na temu “Psihologija upravljanja novcem”

Večeras predavanje na temu “Psihologija upravljanja novcem”

COVER 2

Predavanje i informativno veče posvećeno temi “Psihologija upravljanja novcem” biće održano u utorak, 05. maja, sa početkom u 19.30 časova u Kulturnom centru.

Cilj ovog predavanja je da se na zainteresovane učesnike prenese znanje i iskustvo iz ove važne oblasti, oslanjajući se na dugogodišnju psihoterapijsku praksu iz koje su proistekle NLP i druge metode koje istražuju strategije razmišljanja i ponašanja uspešnih ljudi iz sveta biznisa, obrazovanja, medicine, sporta itd.

Na ovom predavanju fokus će biti na dve važne teme:

Lična uverenja ili metafore o novcu i njihov značaj u odlučivanju i poslovanju. Kako dobre ideje pretvoriti u jasne i merljive ciljeve. Istraživači su proučavali šta je to što izuzetne profesionalce iz različitih oblasti čini tako uspešnim i zaključili su da je način na koji razmišljaju kada postavljaju svoje ciljeve.

Predavači na ovoj večeri će biti:

Danijela Živančević, spec. iz oblasti psihoterapije i savetovanja, nosilac nacionalnog sertifikata za psihoterapiju Saveza društva psihoterapeuta Srbije. Ima višegodišnje iskustvo u vođenju stručnih edukacija iz oblasti psihologije uspeha i efikasne komunikacije. Zaposlena u Psihopoli institutu kao psihoterapeut i edukator.

Branka Stojanović, dipl.ekonomista i sertifikovani NLP master. Ima višegodišnje radno iskustvo i stručno usavršavanje u oblasti bankarstva i fanansija sa primenom NLP metodologije u svom radu.

Autor i foto: NsHronika.rs