Početna Gradske teme Premijera druge sezone serije “Pundravci” u punoj “Areni”

Premijera druge sezone serije “Pundravci” u punoj “Areni”

0

Pundravci  (1)

Prve dve epizode serije “Pundravci”, Radio-televizije Vojvodine premijerno su prikazane u prepunoj sali bioskopa “Arena”. Ta serija, namenjena tinejdžerima od 16-og aprila biće emitovana na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Serija “Pundravci” koja je nastala u saradnji Radio-televizije Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Ta serija je prvenstveno namenjena tinejdžerima i kako je najavljeno, baviće se aktuelnim temama koje boje odrastanje prosečnog tinejdžera u Srbiji. Nakon uspešnog prikazivanja prve sezone, snimljeno je još deset novih epizoda.

Pundravci  (2)

Serijal “Pundravci” praktično je bio povratak igranih struktura za tinejdžere na našim ekranima i na mnoga pitanja gledalaca kada će biti nastavljen, mi smo rešili da odgovorimo pozitivno i naravno zahvaljujući podršci Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu koji su prepoznali potrebu za ovakvim sadržajima – kaže Marjana Jović, glavna i odgovorna urednica Prvog programa RTV-a.

– Sjajan je bio trenutak kada su se Vesna Konja i Tamara Burević pojavile na tom konkursu kod nas. Za čas smo se dogovorile, usaglasile da je zaista jedan prateći mehanizam da li kroz serijal da li kroz raznu vrstu produkcijskog materijala koji RTV može da ponudi ima kapaciteta, ljudstva i snage za to da bude još jedan dodatni vetar u leđa celoj ovoj inicjativi – navela je Marinika Tepić, Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu.

Pundravci  (3)

Junaci serije i u novoj sezoni su Isi, Suna, Raša i Moca, tinejdžerski četverac koji se suočava sa svim izazovima koje sa sobom nosi taj životni period. Njihove televizijske mame, kako oni kažu, su Vesna Konja i Tamara Burević, koje su scenaristkinje i urednice serijala.

Pundravci  (4)

Hteli smo nekako da se približimo toj ciljnoj grupi tinejdžera, jer, da bismo ih voleli, moramo ih razumeti, moramo poznavati njihove potrebe, tako su zapravo nastali “Pundravci”. Razlika u ovoj drugoj sezoni je to što nema stručnog dela. Zato što je sve igrana struktura, sve poruke se šalju kroz dijaloge glavnih junaka – kaže Vesna Konja, urednica i scenaristkinja “Pundravaca”.

Premijerno prikazivanje prve dve epizode serije izazvalo je veliko interesovanje među tinejdžerima.

Serija “Pundravci” biće emitovana svake subote od 11:30 časova na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine, počevši od 16. aprila.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo