Početna Gradske teme Prijavite se na Biciklana FEST

Prijavite se na Biciklana FEST

bici-kultura

Udruženje Novosadska biciklistička inicijativa, u sklopu priprema za ovogodišnji Biciklana FEST, uputilo je poziv mladima koji žele da usavrše i prikažu svoje umeće u kreiranju nakita, dizajniranju tekstila ili fotografiji, da se prijave na radionicu koja će se održati u drugoj polovini jula meseca.
Na radionici će učesnici imati prilike da dobiju korisne savete od modnog stiliste i urednika bloga Urbanlook Srđana Švelje, ali i materijal za radove koje žele da naprave.

Za sve učesnike radionice, na ovogodišnjem Biciklana FEST-u, koji je planiran za avgust mesec, biće obezbeđen izložbeni štand na kome će moći da prikažu svoje radove. Na prošlogodišnjem festivalu najveće pohvale posetilaca dobili su upravo radovi mladih krativaca – torbe za bicikle, nakit, rančevi, trakice za nogu i mnogi drugi prdmeti sa motivima bicikla.

Prijave za učešće na radionici otvorene su do 1. jula, a na mejl office@nsbi.org.rs potrebno je poslati osnovne podatke (ime, prezime, telefon, mejl adresa), sa naznakom “Bici kultura”.

O tačnom datumu i mestu održavanja radionice, učesnici će biti blagovremeno obavešteni.

Broj mesta je ograničen, a prednost imaju mladi od 15 do 30 godina.

Autor: RTV
Foto: www.nsbi.org.rs