Početna Gradske teme Priključite se drugom po redu “Maminom bazaru”

Priključite se drugom po redu “Maminom bazaru”

3446-bazar-1

“Mamin bazar”, drugi po redu, održaće se u subotu, 22. avgusta od 17 do 20 časova, u zabavnom parku Starli, Bulevar vojvode Stepe 56.

Izlagači bazara su mame iz grupe “Mame Novosađanke” koje žele da prodaju, zamene ili poklone svoju garderobu ili garderobu svoje dece, kao i obuću, igračke, školske udžbenike i bebi opremu. Ulaz na “Mamin bazar” je besplatan.

Manifestacija će imati i humanitarni karakter, jer će svi izlagači i posetioci moći da ponesu i doniraju odeću za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene (može i otvorene), bebi hranu, posteljinu, kozmetiku. Naime, u izlagačkom prostoru će biti postavljen štand Novosadskog humanitarnog centra, gde će se ostavljati stvari u humanitarne svrhe, a za dalju raspodelu zadužen je sam NSHC.

Cilj akcije je da pomognemo jedni drugima u ova finansijski teška vremena, da omogućimo majkama koje kupuju da uštede, a majkama koje prodaju da možda i zarade koji dinar, a sve to u prijatnoj atmosferi, uz zajedničko druženje“, saopštili su organizatori, grupa “Mame Novosađanke”.

Autor: mojnovisad.com
Fotografija: mamenovosadjanke.files.wordpress.com