Početna Gradske teme Princ Đorđe uoči eksplozije: Osećam se ludo! Princeza Felon: Tako sam uzbuđena!

Princ Đorđe uoči eksplozije: Osećam se ludo! Princeza Felon: Tako sam uzbuđena!

Djordje Karadjordjevic is feeling crazy in Novi Sad, Serbia“, podelio je sa svojim pratiocima na Fejsbuku Princ Đorđe, kreator novosadskog novogodišnjeg vatrometa u organizaciji Fondacije Novi Sad 2021. Kao što je javnosti poznato prilikom ispaljivanja vatrometa teško je povređen Majk Noks (Mike Knox).

Noks je zadobio je teške opekotine nakon što je, prema prvim informacijama, došlo do tehničkog kvara. Noks je hospitalizovan u KCV zbog dubokih opekotina koje su zahvatile oko 15 odsto površine njegovog tela, što spada u teža stanja.

Majk je dugogodišnji pirotehničar i jedan od učesnika u organizaciji novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, uz princa Đorđa Karađorđevića.

Incident se dogodio na krovu Bazara prilikom aktivacije vatrometa, a tom prilikom je lakše povređeno još troje. Kako je izjavio direktor Fondacije 2021 Nemanja Milenković, koji je sutradan posetio povređenog muškarca, “svi akteri koji su sinoć povređeni prilikom ispaljivanja vatrometa su dobro” i svi su sem Noksa koji je teško povređen – pušteni na kućno lečenje.

U komentarima na post Princa Đorđa u kojem on kaže kako se “oseća ludo” – nalazi se i onaj od njegove supruge, Princeze Felon – koja kaže da se oseća uzbuđeno zbog svega i da bi tako volela da je i ona u Novom Sadu da im pomogne.

Pročitajte i:

MOMENAT EKSPLOZIJE VATROMETA: Pojavio se snimak sa krova “Bazara”

Evo šta je eksplodiralo na krovu “Bazara”!

Autor: NShronika

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here