Početna Gradske teme Pripreme u toku: Dunavski park se ponovo pretvara u “Ledenu šumu”

Pripreme u toku: Dunavski park se ponovo pretvara u “Ledenu šumu”

0

Prošlogodišnji novogodišnji dani u Novom Sadu protekli su bez popularnog Zabavnog parka – Ledena šuma. Kako ističu iz organizacionog tima ove sad već tradicionalne manifestacije, Dunavski park će se ubrzo ponovo pretvoriti u “Ledenu šumu”.

Radovi na izgradnji ovogodišnje manifestacije u Dunavskom parku su otpočeli u skladu sa svim dozvolama i saglasnosti nadležnih organa a trenutno radnici postavljaju opremu za klizalište oko jezera, navode organizatori.

– Uzevši u obzir da je Ledena šuma mesto susreta svih generacija, uz podršku Grada Novog Sada kao i ostalih partnera na ovom projektu, besplatni sadržaji i program za sve posetioce su planirani i za ovu šestu sezonu u vidu bogatog kulturno-umetničkog programa lokalnih izvođača na centralnoj bini, gde će svi posetioci imati priliku da uživaju u predstavama pozorišnih trupa, umetničkim performansima, da se raduju i smeju uz stand up komičare, a biće upriličena i izložba u saletli Dunavskog parka i još dosta toga zanimljivog – ističu iz organizacionog tima “Ledene šume”.

Dodali su da je planirano otvaranje manifestacije polovinom decembra meseca, ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili (tačnije, 17.12. u kasnim popodnevnim satima), a u skladu sa svim epidemiološkim merama.

Takođe, tradicionalno će biti organizovan i doček Dečije Nove Godine sa programom prilagođenim našim najmlađim sugrađanima.

Ovo će biti po peti put da se “Ledena šuma” organizuje u Dunavskom parku. Prošle godine, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, shodno propisanim merama i preporukama, klizalište, zimski kafić kao i novogodišnji bazar „Snežni grad“, nisu bili postavljeni u Dunavskom parku.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay