Početna Gradske teme Privremena zabrana saobraćaja na raskrsnici Birčaninove i Ruvimove ulice

Privremena zabrana saobraćaja na raskrsnici Birčaninove i Ruvimove ulice

radovi-na-putu

Zbog radova na vrelovodnoj mreži na raskrsnici ulica Ilije Birčanina i Hadži Ruvimove od subote 23. maja, biće privremeno obustavljen saobraćaj u tom delu grada. Privremena zabrana saobraćaja trajaće do 2. juna.

Narednih dana ni u Partizanskoj ulici, u pravcu od Sentandrejskog puta ka Temeriskoj, neće biti saobraćaja. Radovi u ovoj ulici, čini nam se kao da su juče završeni, a ova ulica ponovo neće biti cela na raspolaganju našim vozačima.

Iako su krajem godine završeni radovi na asfaltiranju Partizanske ulice, desna strana ove ulice narednih dana ponovo će biti zatvorena za saobraćaj. U JKP “Put” su nam rekli da će radovi biti završeni do 2. juna.

Razlog, zbog kog se posle pet meseci, ponovo izvode radovi u ovoj ulici je postavljanje trećeg, završnog sloja asfalta i rad na nivelaciji šahtova.

Verovatno ste se zapitali, zašto sve planirano nije urađeno prošle godine kada je ulica cela bila rekonstruisana, nego sada ponovo mora da se izlaže radovima? Zapitali smo se i mi. U JKP “Put” nam je objašnjeno da treći asfaltni sloj, nije moguće postaviti u zimskom periodu, i da zahteva toplije vreme. Zato predlažemo našim sugrađanima da se naoružaju razumevanjem i strpljenjem, za ovu već viđenu situaciju u Partizanskoj ulici.

Autor: RTV (Ines Dragić, Filip Vidojević)