Početna Gradske teme Problematični izvršitelj Svetislav Ćurčić podnosi ostavku

Problematični izvršitelj Svetislav Ćurčić podnosi ostavku

3

Izvršitelj Svetislav Ćurčić, čija je kancelarija već dva dana zatvorena, podneće ostavku i više se neće baviti tim poslom.

“Odlučio sam da dam ostavku. Posao u kancelariji će uskoro raditi neko drugi, a ja sam našao bolji posao i neću se više baviti time”, kaže Ćurčić za “Blic”.

Kako je 021 ranije javio, njegova kancelarija je zatvorena i u njoj se nalazi finansijska policija. Nema zvaničnog objašnjenja za zatvaranje kancelarije nema, a na vratima piše da izvršitelj ne radi zbog kolektivnog godišnjeg odmora.

Podsetimo da se protiv Ćurčića vodi disciplinski postupak zbog više propusta u rad, a moguća kazna je oduzimanje licence.

U Komori izvršitelja su za 021.rs potvrdili da su od Ministarstva pravde dobili informaciju da je Svetislavu Ćurčiću zabranjeno obavljanje delatnosti dok traje disciplinski postupak. Kako su za naš portal naveli u Komori, čim se obavi popis predmeta, što će potrajati nekoliko dana, biće imenovan privremeni zamenik koji će preuzeti vođenje izvršiteljske kancelarije, kako bi se moglo nastaviti vođenje postupaka. Više o ovome možete pročitati OVDE.

Autor: 021, Blic