Početna Gradske teme Program “Novosadsko BIG dečije leto” počinje u ponedeljak

Program “Novosadsko BIG dečije leto” počinje u ponedeljak

0

Novosadsko BIG dečije leto” organizuje Dečiji kulturni centar Novi Sad već 11. godinu po redu.

Program počinje u ponedeljak i traje do 28 avgusta. Imaćemo program i radionice na dvadesetak lokacija u Gradu. On će biti šarolik, uveli smo neke novine a družimo i sa našim standardnim prijateljima i saradnicima – rekla je PR ”Novosadskog BIG dečijeg leta” Lea Radlovački predstavljajući ga na konferenciji za medije.

Dodala je da ostavljaju roditeljima i mališanima koji će učestvovati ove godine u manifestaciji da sami zaključe šta je za njih sloboda a šta ljubav nakon protekle teške godine za sve nas.

Ove godine će biti novina za roditelje radionica koju će organizovati udruženje roditelja “Matica”. Njen naziv je “Kako da vaše dete bude samostalan đak”. Za ovu kao i za ostale radionice potrebno je da se prijavi jer je kapacitet ograničen.

Tu će imati priliku da se upoznaju sa istorijom i kulturom raznih civilizacija odnosno društava i naroda. Praviće nakit i igračke po uzoru na one koje su postojale u praistoriji, praviće mozaik, pisaće bajke, programirati robote, itd.

Detaljan Program imamo na sajtu Dečijeg kulturnog centra Novi Sad i našim društvenim mrežama sa pojedinostima potrebnim za posetioce.

Izvor: rtv.rs
Foto: BIG Shoping centar