Početna Gradske teme Promocija Dino parka od 14. do 17. novembra

Promocija Dino parka od 14. do 17. novembra

dinosaurus 2

Dino park, prvi tematski zabavni park u Srbiji, čije se otvaranje očekuje u martu naredne godine, biće predstavljen u Novom Sadu nizom promotivnih aktivnosti. Od 14. do 17. novembra, u Dunavskom parku će biti postavljeno šest replika dinosaurusa koji će se kasnije naći u stalnoj postavci Dino parka, čime će Novosađani biti u prilici da saznaju kako će izgledati samo delić svega onoga što ih očekuje u obilju njegovog atraktivnog sadržaja. Promotivna akcija posebno je okrenuta najmlađima kojima će biti namenjen svakodnevni muzički program u saletli Dunavskog parka, svakog prepodneva sa početkom u 10 časova.

Tokom četiri dana trajanja promotivne akcije, najmlađima će biti omogućeno prvo upoznavanje sa zanimljivostima koje prate ova stvorenja izumrla pre oko 65 miliona godina, biće im dostupne sve informacije o prvom edukativno-zabavnom parku u našoj zemlji, a posebno će biti atraktivna mogućnost fotografisanja sa replikama dinosaurusa. Program će trajati od 10 do 19 sati.

Otvaranjem Dino parka, Novi Sad će biti bogatiji za edukativno-zabavni centar uređen po ugledu na sve otvorene u velikim evropskim gradovima. Ova jedinstvena turistička atrakcija će pored postavke replika dinosaurusa, imati bogatu ponudu poput muzeja dinosaurusa, restorana, igraonice, otvorene saletle, bioskopa, mini ZOO vrta, dečijih igrališta, pozornice, adrenalin parka i drugih sadržaja. Dino park će biti otvoren u neposrednoj blizini otvorenih bazena SPENS-a na prostoru veličine 1,7 hektara.

Više informacija možete saznati putem Fejsbuk stranice.

Autor i foto: NsHronika.rs