Početna Gradske teme Protokol o saradnji “Zelenila” i “Exit fondacije”

Protokol o saradnji “Zelenila” i “Exit fondacije”

exit_festival_novi_sadgradsko-zelenilo_660x330Predstavnici “Exit fondacije” i JKP “Gradsko zelenilo” potpisaće u ponedeljak, 15. juna protokol o saradnji, čime će novosadsko preduzeće dati formalnu podršku muzičkom festivalu.
U ime “Exit fondacije” protokol će potpisati direktor Exit festivala Dušan Kovačević, a u ime Zelenila direktor Aleksandar Bogdanović. Kako poručuju iz Zelenila, Exit je jedan od najuspešnijih festivala u svetu i od velike koristi za Novi Sad i državu.
“Exit je u velikoj meri doprineo povratku Novog Sada na svetsku turističku mapu i nama je čast što svake godine učestvujemo u tehničkoj podršci njegovog održavanja”, poručuju iz Zelenila.
Posle potpisivanja Protokola o saradnji, direktor Exita Dušan Kovačević uručiće simboličan ček sa pomoći od 130.860 dinara Branislavi Vuksan, majci teško obolelog dečaka Gorana Vuksana iz sela Obrež, za čije lečenje su posetioci Štranda 8. juna u okviru akcije “Humani ponedeljak” sakupili pomoć.
Na taj način, kažu u Zelenilu, Exit će dati podršku akciji “Humani ponedeljak”, čiji je organizator Zelenilo. Potpisivanje protokola počinje u 20 časova na centralnom platou Štranda.
Inače, od sutra počinje nova akcija “Humanog ponedeljka”, a pomoć se sakuplja za lečenje osmogodišnje Dražene – Trifune Duduković iz Kaća.

Autor: 021