Početna Gradske teme Radikali: “Podrška Jovančeviću – Haški sud zaslužuje zapišavanje i sva govna ovog...

Radikali: “Podrška Jovančeviću – Haški sud zaslužuje zapišavanje i sva govna ovog sveta”

0

odbornik_piski_u_fontanu

Nakon što je danas u javnost dospela fotografija na kojoj zamenik predsednika Saveta za kulturu Novog Sada Nikola Jovančević u društvu prijatelja mokri u fontanu ispred zgrade Tribunala u Hagu, oglasila se i Srpska radikalna stranka, čiji je član, i na iznenađenje javnosti podržala ovaj njegov čin, uz nesvakidašnje obrazloženje.

“Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad najoštrije osuđuje napad pojedinih Soroševih medija i portala na odbornika u Skupštini Grada Novog Sada Nikolu Jovančevića zbog poruke koju je uputio antisrpskom Haškom tribunalu i pruža punu podršku Jovančeviću, jer Sud za Srbe u Ševeningenu ne zaslužuje ništa drugo sem prezira, gađenja i odvratnosti za svakog čestitog Srbina.

Mi srpski radikali pružamo podršku Nikoli Jovančeviću i pozivamo ga da vrati fotografiju na svoj Fejsbuk profil, jer lepšu sliku u zloglasnom Hagu nije ni mogao da napravi. Jovančević nema čega da se stidi, naprotiv, pored muškosti i male nužde Haški sud zaslužuje da bude zasut svim govnima ovoga sveta”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SRS.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Nikola Jovančević / Facebook