Početna Gradske teme Raspisan konkurs za smeštaj u domove za studente iz socijalno osetljivih grupa

Raspisan konkurs za smeštaj u domove za studente iz socijalno osetljivih grupa

0

Studenti iz socijalno osetljivih grupa, od juče mogu da konkurišu za smeštaj u studentskim domovima Studetnskog centra Novi Sad, a konkurs je otvoren do petka, 30. septembra.

U 10 studentskih domova u Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu, slobodno je 306 mesta za studente sa invaliditetom, studente sa hroničnim bolestima, studente rekonvalescente i studente koji pripadaju romskoj nacionalnoj manjini.

– Kandidati koji smatraju da pripadaju nekoj od osetljivih društvenih grupa, mogu podneti zahtev sa dokumentacijom koja dokazuje pripadnost osetljivoj društvenoj grupi, u roku od osam dana od dana objavljivanja Konačne rang liste. Obrazac zahteva se preuzima i predaje Službi smeštaja SC Novi Sad – kaže direktor Studentskog centra Zoran Martinović.

Predlog posebne rang liste sa utvrđenim rangom prema težini bolesti donosi komisija, koju sačinjavaju jedan predstavnik Studentskog centra i tri lekara iz studentske poliklinike.

Sve informacije mogu se dobiti telefonom na broj 021/210-2445 u Kancelariji za smeštaj studenata iz društveno osetljivih grupa, koja funkcioniše u okviru Službe smeštaja Studentskog centra.

Izvor: novisad.com
Foto: Studentski centar Novi Sad