Početna Gradske teme Rekonstrukcija nadvožnjaka u Temerinskoj od 8. novembra menja trase autobusa GSP-a

Rekonstrukcija nadvožnjaka u Temerinskoj od 8. novembra menja trase autobusa GSP-a

0

Pojedine linije autobusa GSP-a od 8. novembra menjaju trase zbog rekonstrukcije podvožnjaka u Temerinskoj ulici. Od 16 časova trase će promeniti autobusi GSP-a na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30.

Linije 5 i 5N

Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi skreću desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linije 21, 22, 23, 24 i 30

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi skreću levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta: Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi saobraćaju Partizanskom ulicom, skreću levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.

Autobusi na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

Ova izmena će važiti do 31. marta 2021. godine.

Izvor: novisad.com
Foto: CMC