Početna Gradske teme Sentandrejski put otvara se početkom jula

Sentandrejski put otvara se početkom jula

Sentandrejski put, koji je već nekoliko meseci zatvoren zbog proširenja kolovoza, biće pušten u saobraćaj početkom jula.

Prvobitno je bilo planirano da radovi na proširenju ove saobraćajnice budu završeni do 13. marta, ali je rok pomeren za 29. jun. Radovi kasne jer je posao bio obustavljen veći deo decembra, kao i ceo januar i skoro ceo februar.

Gradonačelnik Miloš Vučević, kazao je za 021.rs, da veruje da će ta saobraćajnica moći da se koristi početkom jula, jer su ostali još “neki sitni detalji da se urade”.

“Vidim da ga građani već koriste. Vole u Srbiji da pomere znake i da voze, ne kažnjavamo nikoga, ali mislim da će u celosti biti završen početkom jula”, rekao je Vučević.

Planirano je da se Sentandrejsku put proširi u dužini od 1,3 kilometara, grade se biciklističke i pešačke staze, nova javna rasveta, a rekonstruisan je i deo vodovodne i kanalizacione mreže u ovom delu Klise. Radove izvodi grupa preduzeća, pod vođstvom firme “Karin komerc MD”, a ukupna vrednost im je 700 miliona dinara sa PDV-om.

Izvor: 021/novisad.com
Foto: Printscreen/YouTube