Početna Gradske teme Sloba Snajper podneo ostavku

Sloba Snajper podneo ostavku

0

Član Upravnog odbora FK Vojvodina, Slobodan Milutinović Snajper podneo je ostavku.

Kako se navodi na sajtu FK Vojvodina, povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u tom klubu, koje su, kako navode “potpuno iracionalno povezivane i sa članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba”, on podnosi neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora.

Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema “staroj dami” srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu “Karađorđe”, gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života. Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda “stare dame” srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina -, naveo je Milutinović.

Podsetimo, Slobodan Milutinović Snajper uhapšen je sa saradnikom na Jahorini 3. marta, a nakon saslušanja je pušten na slobodu. Mediji su tada preneli da su uhapšeni zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela.

Funkcioner FK Vojvodina poznatiji je javnosti po naslovima iz crne hronike, nego po svom sportskom radu. Milutinović je i zastupnik prvoligaša Kabela, a bio je osuđivan na kaznu zatvora zbog krivičnih dela.

Izvor: 021.rs
Foto: Vojvodina Printscreen