Početna Gradske teme Smedia sistem najavljuje novu sezonu na radijskom nebu Srbije

Smedia sistem najavljuje novu sezonu na radijskom nebu Srbije

1

Nova sezona na radijskom nebu Srbije na frekvencijama koje se nalaze u okviru Smedia sistema najavljuje odličnu sezonu sa mnogo dobre muzike i kvalitetnog sadržaja.
Radio stanice Index, Radio S, Gradski radio i Pingvin predstavile su jutarnje emisije uz koje se budi prestonica, ali i cela nacija.

Jutro na najslušanijoj radio stanici u Srbiji, Radiju S, sluša preko 1 700 000 radijske publike, počinje emisijom “Dobro jutro Srbijom sa Irenom i Ivanom“. Oni se bude pre svih, a društvo im pravi i mali Marko sa svojim zanimljivim telefonskim pozivima. Njihovo raspoloženje uz najbolju pop i rok muziku čini da se budite sa osmehom i da jutro doživljavate kao omiljeni deo dana.

 

Jutro na nacionalnom radiju Index, počinje sa Goricom Nešović i Draganom Ilićem i njihovom emisijom “Buđenje“. Njih dvoje su dobro uigrani tandem, dele veliku strast prema radiju i odlični su domaćini u “kući dobre muzike”.

3

 

Gradski radio donosi novu jutarnju emisiju “Razgibavanje sa Daretom i Brakusom”. Svakog jutra u terminu od sedam do deset njih dvojica obećavaju jutarnje razgibavanje mentalnih vijuga i obračun sa besmislenom svakodnevnicom koja nas okružuje.
Ko želi da pravu stvar i da sluša najraznovrsniju domaću, pop i klubsku muziku, potrebno je da skalu podesite na 90,9 Mhz. U terminu od šest do deset sa Beogradom se budi Marija.

4

Autor i foto: NsHronika.rs