Početna Gradske teme Spansovcima potrebna pomoć da naprave novi dom svojim štićenicima

Spansovcima potrebna pomoć da naprave novi dom svojim štićenicima

0

Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS postoji preko deset godina. Čini ga dvadesetak volontera koji su različitih godina i zanimanja, ali imaju jedan zajednički cilj – da pomažu životinjama .

Svih deset godina psi o kojima Udruženje brine živeli su u ustupljenom prostoru jedne privatne firme, ali je pre nedelju dana SPANS dobio rok od mesec dana da ih iseli odatle.

Plac je pronađen, ali je problem da se on opremi za njihov bezbedan život, jer se svih ovih godina finansiramo isključivo uz pomoć građana i njihovih donacija. Ograda i boksevi moraju biti izgrađeni da bi se psi preselili – napominju iz ovog novosadskog udruženja.

U poseti SPANS-u: Sigurna kuća za novosadske životinje

Oni su na svojim društvenim mrežama pozvali građane da im u tome pomognu.

Potrebno je da u veoma kratkom roku sakupimo 435.800 dinara. Vreme će brzo proći, a posla je mnogo – zabrinuti su Spansovci, ali veruju u podršku ljubitelja životinja bez kojih ne bi opstali proteklih godina.

Ako želite da im pomognete, možete ih kontaktirati preko njihove Fejsbuk stranice ili pomoć uplatiti na tekući račun 325-9500600031492-52 (Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS).

Izvor: mojnovisad.com
Foto: Pixabay