Početna Gradske teme Stojković: Sprovode se mere Gradskog štaba za vandredne situacije

Stojković: Sprovode se mere Gradskog štaba za vandredne situacije

zelenilo,-park,-sadnice,-ruze-jpg

Član Gradskog veća Novog Sada za komunalne poslove Vladimir Stojković obišao je danas sa direktorom JKP “Put” Željkom Džakulom dve lokacije u gradu na kojima radnici tog preduzeća uspešno izvode radove uprkos visokim temperaturama i sprovode mere za vanredne situacije.

Stojković je tom prilikom rekao da je na terenu vidljivo da se mere koje je pre dva dana doneo Gradski štab za vanredne situacije sprovode po dogovoru.

“Kako je naloženo na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, organizovan je smenski rad, radnicima je obezbeđena pijaća voda, rashlađivanje i odmor kako bi imali sve uslove za rad u ovakvim vremenskim uslovima“, rekao je Stojković.

Nakon obilaska radova na trasi Bulevara Evrope, Stojković i Džakula su posetili radnike JKP “Put” i JKP “Gradsko zelenilo” koji izvode završne radove uređenja Ulice vojvode Bojovića.

U Ulici vojvode Bojovića radnici danas rade na postavljanju ploča oko šaht-poklopaca, na završnim zemljanim radovima na parternom uređenju ove ulice, kao i na asfaltiranju dela Ulice Dimitrija Avramovića, na ukrštanju sa Ulicom vojvode Bojovića“, rekao je Džakula dodajući da bi radovi u toj ulici sutra trebalo da budu završeni.

Radnici JKP “Put” ovih dana izvode radove na postavljanju završnog asfaltnog sloja od kružnog toka na Rumenčkom putu preko nadvožnjaka do kružnog toka na Bulevaru Evrope.

Dužina trase na kojoj se trenutno izvode radovi je oko 750 metara, u obe trake, a izvode se u okviru četvte faze izgradnje Bulevara Evrope.

Radovi se intenziviraju i privode kraju, a ostalo je još da se postave ograde i urede određeni delovi atmosferske kanalizacije.

Autor: RTV
Foto: Grad Novi Sad