Početna Gradske teme Suprug pacijentkinje razbijao i vređao po Domu zdravlja na Limanu

Suprug pacijentkinje razbijao i vređao po Domu zdravlja na Limanu

Dom_zdravljaSuprug pacijentkinje je juče u Domu zdravlja u Službi opšte medicine na Limanu verbalno vređao lekara, rušio inventar i šutirao vrata ordinacije.

Kako piše “Alo”, incident se dogodio oko 16 časova, kada je suprug pacijentkinje dok je ona boravila u čekaonici, nepozvan ušao u ordinaciju lekara i najpre ga verbalno napao.
Lekar je zamolio supruga da sačeka i da će njegovu ženu pregledati čim izađe pacijent koji je već bio u ordinaciji. Ni to ga nije smirilo i počeo je da šutira vrata ordinacije i da ruši inventar u hodniku. Ubrzo nakon toga došao je službenik obezbeđenja i zamolio ga da napusti zgradu, što je on uz pogrdne reči i uradio“, kažu za ovaj list iz Doma zdravlja.
Kako napominju, svi hodnici su pod video nadzorom i kamera je sve zabeležila.
U Domu zdravlja kažu da pacijentkinja nije imala nijedan znak hitnosti, te da joj je izmerena telesna temperatura koja je bila u nivou normalne, i da nije imala povrede.
Ovo je kap u moru napada na naše lekare i medicinsko osoblje na koje smo više puta upozoravali javnost. I pored dobre volje koja je u ovom slučaju pokazana od strane našeg lekara, suprug pacijentkinje je verbalno napadao sve prisutne i rušio inventar, tako da ostaje nada da se ovakvi slučajevi više neće događati, i da će naši lekari moći u miru da obavljaju svoju dužnost“, zaključuju u Domu zdravlja.
Autor: Alo