Početna Gradske teme Treća Srbija: Slučaj “Depresija” je velika kriminalna radnja

Treća Srbija: Slučaj “Depresija” je velika kriminalna radnja

0

trecaa srbija

Treća Srbija poslala je specijalnom tužiocu za organizovani kriminal Miljku Radisavljeviću dokumente i navode u vezi sa zloupotrebom zemljišta u novosadskom naselju “Depresija”.

Treća Srbija, naime, tvrdi da se kupac zemljišta, koji se u ugovoru spominje kao Aleksandar Savanović, zapravo zove David, da on nikada nije kupio sporno zemljište od firme “Elektro-Loznica”, te da je jedan od trojice suvlasnika firme “AVS – Propertis” iz Šida, među kojima su, kako se navodi, i Aleksandar Vinčić, vlasnik Sremske televizije i Hrvoje Gašparinac, za kojeg u toj stranci kažu da je pripadnik zagrebačkog podzemlja.

U političkoj stranci Treća Srbija tvrde da je slučaj “Depresija” velika kriminalna radnja, a za to optužuju, kako su rekli, petooktobarske kriminalne klanove.

Protest solidarnosti sa stanarima naselja “Depresija2, koje su prošle nedelje izvršitelji počeli prinudno da iseljavaju iz radničkih baraka, u kojima stanuju oko četiri decenije, održan je prošle nedelje ispred Gradske kuće u Novom Sadu.

Autor: RTV
Foto:TrećaSrbija