Početna Gradske teme Trg preduzetništva na Trgu republike od 23. do 25. juna

Trg preduzetništva na Trgu republike od 23. do 25. juna

Živimo u deceniji koja je proglašena za deceniju preduzetništva. Mnogo je polemika kada je pravo vreme, pravo životno doba da se pokrene sopstveni posao. Mi smo procenili da je najbolje decu još u detinjstvu usmeravati ka preduzetništvu i upoznavati ih sa prednostima i manama takvog profesionalnog izbora. Našu ideju podržao je i grad Novi Sad koji je glavni pokrovitelj ove manifestacije.

Kako je trg oduvek bio mesto okupljanja,  trgovine, rešili smo da vratimo  provobitnu važnost trgovima i da na Trgu republike u Novom Sadu organizujemo manifestaciju „Trg preduzetništva“ od 23. do 25. juna.

Želja nam je da na naš Trg dođu svi!

Najmlađe ćemo motivisati da razvijaju preduzetničke veštine, u tome će nam pomoći Mamarijum i Kreativni genije kroz radionice koje održavaju. Za malo stariju decu predstaviće se i učeničke kompanije iz Sremske Mitrovice i Vršca koje će prikazati šta su one uradile u proteklom periodu kroz program Dostignuća mladih u Srbiji.

Osim aktivnosti za najmlađe, planirano je da predstavimo i socijalno preduzetnišvo kao još nedefinisan koncept, ali zastupljen u našoj zemlji. Odražaćemo i Business Cafe na kom ćemo imati goste iz Srbije, Makedonije, Hrvatske, govorićemo o “Tržištu koje ne poznaje granice”.

Tokom sva tri dana na tezgama će se predstavljati mali proizvođači koji će prodavati svoje spefične proizvode.

Takođe, spremili smo i poseban muzički program u petak i subotu, a  u nedelju će sve da miriše kao u bakinoj kući. Kuvaćemo džem od kajsija i topiti čvarke.

Dođite da zajedno razmenjujemo iskustva, uživamo u dobroj energiji i sjajnim proizvodima.

Foto: Promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here