Početna Gradske teme U ponedeljak i sredu izmena saobraćaja u delu Grbavice zbog postavljanja kamera

U ponedeljak i sredu izmena saobraćaja u delu Grbavice zbog postavljanja kamera

0

Informatika će u narednom periodu izvoditi radove na raskrsnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijević, na kojoj će postaviti kamere za video nadzor.

Radovi se izvode na zelenoj površini zbog čega će u ponedeljak, 6. decembra biti zatvorena jedna kolovozna traka u Ulici Braće Ribnikar, u delu od ulice Futoška do ulice Miše Dimitrijevića. Deo ulice Braće Ribnikar od Bulevara oslobođenja ka Futoškoj ulici za sve vreme radova biće slobodan za saobraćaj.

Takođe, u sredu, 8. decembra izvodiće se radovi na zelenoj površini u drugom delu ulice Braće Ribnikar i to od ulice Miše Dimitrijevića do Bulevara oslobođenja. Deo ulice Braće Ribnikar od Futoške ulice ka Bulevaru oslobođenja biće slobodan za saobraćaj.

U ovom preduzeću podsećaju da je ulica Braće Ribnikar jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u gradu, kroz koju tokom dana prođe veliki broj automobila, pešaka i biciklista. Pored toga, u neposrednoj blizini raskrsnice nalazi se ŠOSO “Milan Petrović”. Očekuje se da će video nadzor pomoći da se unapredi kontrola i bezbednost saobraćaja.

Izvor: 021.rs
Foto: pixabay