Početna Gradske teme U toku prijave sa popustom za izlagače na Poljoprivrednom sajmu

U toku prijave sa popustom za izlagače na Poljoprivrednom sajmu

0

Međunarodni poljoprivredni sajam će u ovoj godini izlagače i posetioce dočekati od 16. do 22. maja. Zemlja partner je Češka Republika, Generalni sponzor Generali Osiguranje Srbija, a Zlatni sponzor Al Dahra.

Domaće kompanije, zainteresovane za izlaganje na najvećoj priredbi Novosadskog sajma, još mogu da iskoriste 6 odsto popusta za avansne uplate, koji važi do kraja januara. U februaru će popust biti 4%, u martu 2%. Izlagači stiču pravo i na 20 odsto popusta kada prijavljuju proizvode i usluge na ocenjivanje kvaliteta.

Među kompanijama koje su do sada zakupile prostor najviše je onih koje nude prehrambene proizvode, poljoprivredniu mehanizaciju, proizvode za stočarstvo, voćarstvo i ratarstvo, opremu za navodnjavanje, đubrivo i semenski materijal.

Veliko je interesovanje za kolektivne izložbe, a svoje nastupe su do sada navjavile Češka Republika, Italija, Tunis, Holandija, Poljska, Španija, Mađarska, Belorusija, Austrija, Rusija, BiH i Crna Gora. Izlagači dolaze i iz Bugarske, Severne Makedonije, Slovenije, Rumunije…

U februaru će početi i ocenjivanje kvaliteta proizvoda, organizovano u 30 robnih grupa. Pred Komisijama će se prvo naći semenski materijal biljnog porekla.

Ukoliko želite da učestvujete prijave možete slati putem linka OVDE.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay